Radionica

 

Kako verujemo u ključnu ulogu roditelja u životu deteta, tako isto verujemo da radionice Roditelj – Dete pomažu svakom detetu da dostigne svoj puni potencijal. Radeći sa Vašim detetom pomažete mu da vrtić u potpunosti doživi kao svoju drugu kuću a Vas kao delom iste. Radionice se organizuju više puta godišnje. Pored kreativnih radionica organizujemo edukativne radionice i roditeljske sastanke.

Radionice su struktuirani programi koji roditeljima obezbeđuju informacije o specifičnim temama i veštinama za emocionalno zdravo roditeljstvo. Roditelji se upoznaju sa korisnim savetima i načinima kako da efikasno koriste ove veštine. Edukativna radionica obuhvata formalne prezentacije i interaktivne vežbe. Postoji mogućnost da roditelji podele svoju priču i čuju priče iz perspektive drugih roditelja.

Ovde možete naučiti kako da ostanete mirni u situacijama kada treba da održite disciplinu; videćete da postoje i drugi načini od kažnjavanja i imaćete širi repertoar odgovora kada morate disciplinovati dete a da se pritom osećate dobro kada ih koristite.